סדנאות

רוצים לחוות מקסמי המטבח האיטלקי?

אני עורכת סדנאות אוכל איטלקי בכלל ופסטות בפרט, הדגש הוא על אופן ההכנה המאוד פשוט של בצקים טריים (פטוצ'יני, ניוקי, רביולי) בליווי רטבים טריים המתאימים לעונה, ערבי פיצות, שמתחילים מהלישה, דרך תוספות מעניינות ועד לקינוח, פיצה עם נוטלה… ארוחת ערב שלמה בה נכין יחד אנטיפסטי, ריזוטו ומנה עיקרית, כל החוויה היא משותפת וחוייתית, בסיום ההכנה נשב לארוחה נהדרת מעשה ידינו. המחיר נקבע בהתאם לתפריט ולמספר המשתתפים (החוויה מתאימה לגדולים ולקטנים). הסדנאות נערכות בקיבוץ מגל (אפילו סדנא זוגית), או בבית הלקוח (לקבוצות גדולות, מעל 10 משתתפים, ברוב חלקי הארץ).

ליצירת קשר לסדנאות פסטה ואוכל איטלקי:

rominaelacucina@gmail.com

רומי 054-4719254 או 077-9112050

הסדנאות הקרובות

יום חמישי 16/05 10:00-13:00 מפגש שכולו פסטות (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות, רביולי, לזניה וקנלוני

יום ראשון 19/05 19:00-22:00 מפגש שכולו פסטות (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות, רביולי, לזניה וקנלוני

יום שישי 24/05 9:45-13:00 סדנא משותפת עם הגבינות של יעקבס בכפר הרא״ה 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין קציצות חצילים סיציליאניות, לזניה, פסטה טרייה, ניוקי ריקוטה, סלטים וקינוח (כשר חלבי)

יום ראשון 26/05 19:00-22:00 מפגש שכולו בצקים (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין בצק לפיצה רומאית, קלצונה, פוקאצ׳ות וגריסיני

*חדש* יום שני 27/05 20:00-22:30 סדנת התאמת אוכל ליין, קיבוץ מגל 350 ש״ח למשתתף, 680 ש״ח לזוג. מארחת את הסומלייה ומומחה היין, טל ארגמן לסדנא מיוחדת. ארוחת ערב מלאה, המלווה ב-4 סוגי יין תוך לימוד והסבר איך מותאם כל יין ,למנה שלו. כולל ארוחה מלאה, מותאמת לחג השבועות

יום חמישי 30/05 10:00-13:00 מפגש שכולו בצקים (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין בצק לפיצה רומאית, קלצונה, פוקאצ׳ות וגריסיני

יום שישי 31/05 9:30-12:30 חגיגת שבועות קיבוץ מגל, 300 ש"ח למשתתף, המון רעיונות לאירוח איטלקי מוצלח בחג השבועות (יהיו כמובן פסטות וניוקי, התפריט יבנה לבקשת המשתתפים)

יום ראשון 2/06 19:00-22:00 מפגש ניוקי וריזוטו (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין ארנצ׳יני, ריזוטו, ניוקי תפוחי אדמה, ניוקי ריקוטה, ניוקי אלה רומנה

יום חמישי 6/06 10:00-13:00 מפגש ניוקי וריזוטו (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין ארנצ׳יני, ריזוטו, ניוקי תפוחי אדמה, ניוקי ריקוטה, ניוקי אלה רומנה

יום רביעי 19/06 19:00-22:00 מפגש שכולו פסטות,קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות, רביולי, לזניה וקנלוני

יום שישי 21/06 9:30-12:30 בראנץ' איטלקי, קיבוץ מגל, 300 ש"ח למשתתף. נלמד להכין קלצונה, פסטה טרייה, קציצות חצילים סיציליאניות, ניוקי ריקוטה, סלט פנזנלה, ברוסקטות ועוד

יום ראשון 23/06 18:45-22:00 סדנא משותפת עם הגבינות של יעקבס בכפר הרא״ה 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין קלצונה, קנלוני, פסטה טרייה, ניוקי ריקוטה, סלטים וקינוח (כשר חלבי)

יום שלישי 09/07 10:00-13:00 מפגש שכולו פסטות (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה),קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות, רביולי, לזניה וקנלוני

יום רביעי 10/07 19:00-22:00 מפגש שכולו פסטות (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה),קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות, רביולי, לזניה וקנלוני

יום שלישי 16/07 10:00-13:00 מפגש שכולו בצקים (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין בצק לפיצה רומאית, קלצונה, פוקאצ׳ות וגריסיני

יום רביעי 17/07 10:00-13:00 מפגש שכולו בצקים (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף, לומדים להכין בצק לפיצה רומאית, קלצונה, פוקאצ׳ות וגריסיני

יום שלישי 23/07 10:00-13:00 מפגש ניוקי וריזוטו (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין ארנצ׳יני, ריזוטו, ניוקי תפוחי אדמה, ניוקי ריקוטה, ניוקי אלה רומנה

יום רביעי 23/07 19:00-22:00 מפגש ניוקי וריזוטו (חלק מקורס, ניתן להצטרף רק למפגש הזה) קיבוץ מגל, 300 ש״ח למשתתף. לומדים להכין ארנצ׳יני, ריזוטו, ניוקי תפוחי אדמה, ניוקי ריקוטה, ניוקי אלה רומנה

קורס אוכל איטלקי מקיף בקיבוץ מגל, 3 מפגשים שבהם נעמיק את הידע שלנו במטבח האיטלקי, כל מפגש כולל ארוחה מלאה ומלווה ביין

מפגש 1: תורת הפסטה, נלמד להכין בצק בסיסי של פסטה, איך צובעים פסטה, צורות שונות של פסטה, רביולי, לזניה וקנלוני

מפגש 2: תורת הפיצה, נלמד להכין בצק מדהים לפיצה ביתית, קלצונה ופנזרוטי, פוקאצ׳ות וגריסיני

מפגש 3: קסם הניוקי והריזוטו, נלמד להכין ניוקי תפוחי אדמה קלאסי, ניוקי בטטה/סלק, ניוקי אלה-רומנה מסולת אפויים בתנור, ריזוטו מהביל של חורף ואיך אפשר בלי ארנצ׳יני

קורס ערב ימי ראשון 19:00-22:00    19/05   26/05   02/06 

קורס בוקר ימי חמישי 10:00-13:00     16/05     30/05     6/06

 קורס בוקר ימי שלישי 10:00-13:00   09/07    16/07     23/07   

קורס ערב ימי רביעי  19:00-22:00    10/07   17/07       24/07

המחיר לכל הקורס 900 ש״ח. 10% הנחה לנרשמים מראש לכל הקורס

כל משתתפי הקורס יקבלו הנחה משמעותית בקניית מכונת פסטה 

*** קיום הסדנא מותנה במינימום משתתפים***

סדנאות נוספות בקיבוץ מגל יפתחו במהלך החודש, על-פי ביקוש

אפשר גם לקבוע איתי סדנא פרטית, יום הולדת, קבוצות גיבוש בעבודה, מסיבת רווקות (בתקציב מותאם שושבינות) ועוד

IMG-20180505-WA0024

כתבו על הסדנאות שלי

ראיון לכבוד יום הפסטה הבינלאומי, רדיו תל אביב, גידי גוב 25/10/18

7 דקות אחרונות http://102fm.co.il/shows/57?listen=5bd1a62a9149d30ca0fb9e82&b=2

ידיעות נתניה, מרץ 2017, על הסדנא במשק יעקבס

http://mynetnetanya.co.il/mobile/article/267281/13

על השולחן, גליון אוקטובר 2016

איילת הירשמן, ׳לאישה:

%d7%90%d7%99%d7%99%d7%9c%d7%aa

נשיונל ג'אוגרפיק , ספטמבר 2015

סלונה

בלוג "הגרגרנית"

הסיפור שלי… הסדנא הראשונה שלי

חגIMG-20180505-WA0024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 תגובות בנושא ״סדנאות"

  1. מדהימה! מדהימה!
    היינו 7 אנשים בסדנת בישול איטלקי במסגרת יום כיף מהעבודה,
    הסדנא הייתה מושלמת! עם חשיבה על כל הפרטים הקטנים! והכל בקלאסה אמיתית!
    אוכל גורמה לצד סיפורים על איטליה, שמשתלבים עם כוס יין מעולה …
    ממליצה בחום! עלה מעל לכל הציפיות.
    תודה רומי 🙂
    צוות נשר בז.

  2. שמונה בנים, שתי אמהות, חופש גדול אחד. לקחנו את הבנים (בני עשר), שהכריזו מראש על אהבת פסטה, לנסות ולהכין בעצמם פסטה.
    ואיזו הצלחה זו הייתה: כמעט באופן פלאי מקצת קמח וביצה הפיקו הבנים פסטה ורביולי נהדרים. ערבבו קבינה וקמח – ונוצרו ניוקי מעולים. הבנים ליקקו את הצלחות, ביקשו תוספת ויצאו שבעים ושמחים מאוד.
    כל ההורים (לבנים ולבנות…) יודעים, שבאמצע החופש הגדול זו משימה לא פשוטה להעסיק את הילדים. בסדנא המשימה עברה בהצלחה גדולה ובהנאה רבה. בכל פרט הושקעה מחשבה, התכנון היה מדויק והתאים לבנים, שלא ידעו שאפשר לאכול ארוחה שלמה בלי קטשופ ואפילו להנות ממנה כל כך!
    תודה רבה!!

    1. רומי היקרה
      אתמול חגגו לי בהפתעה אצליך יום הולדת 60.
      רומי מצחיקה, מדהימה,כיייפית
      חוויה של טעם ריחות ורצון עז שלא ייגמר,
      תודה לך רומי על ערב ניפלא,,,ועל אוכל מדהים ,,,,
      זכינו ובגדול,,,
      מומלץ בחום….
      סבתא מרים…

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s