פסטה בקרם עיזים ופיסטוק

image-1
צילום: שירה באר

מכירים את הימים האלה שאין לכם כח להכנס למטבח? חם, רעבים ובא לכם אוכל טעים בלי להתאמץ? או, אז בשביל זה אני פה 😉 ברור שגם לי יש ימים כאלה, והסנדלר הולך הכי יחף, אבל אפשר לפנק את עצמכם במינימום מאמץ… זמן בישול הפסטה ו-5 מרכיבים בלבד! חוץ מזה נשארה לי גבינה משבועות…

מתכון ל-4 אנשים

חבילת פסטה, עדיף ארוכה, ספגטי או לינגוויני

חבילת גלילית, גבינת עיזים רכה (180 גרם)

50 מ״ל חלב (או שמנת)

חופן פיסטוקים קצוצים

מלח, פלפל שחור גרוס

image
צילום: שירה באר

הכנה:

מעמידים סיר עם מים ומים לפסטה, מבשלים על-פי הוראות היצרן.

במחבת, מחממים את החלב (או השמנת), מוסיפים את הגלילית, ומערבבים עד שהגבינה נמסה, מתבלים במלח והרבה פלפל שחור. כשהפסטה מוכנה,  מוסיפים אותה למחבת (ישר מהסיר, בלי לשטוף חלילה), עם כף-שתיים ממי בישול הפסטה,

low for web (31)
צילום: דניאל לילה

ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה בצורה אחידה, מוסיפים את הפיסטוקים, וכמובן שאפשר גם פרמיז׳ן למעלה. מנה מעודנת, מעולה, וכמה זמן לקח להכין אותה? איזה כיף

שיהיה בתיאבון!

ספונטניים? יש לי מקום בסדנת פסטות פעילה וטעימה מחר בערב, יום שני, ה-12/6 בשעה 19:00, לפרטים והרשמה 054-4719254

 

2 תגובות בנושא “פסטה בקרם עיזים ופיסטוק

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s